Luhtaanmäentie 76, 01750 Vantaa

Sähkötyöt - luotettavasti ja turvallisesti

Sähkötöiden palvelut

Toteutamme sähkötyöt laajalla osaamisella ja takuutyönä kotitalouksille omakotitalojen uudis- ja saneerauskohteisiin, kiinteistö- ja taloyhtiöille, liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille, urakoitsijoille.
Palvelemme sähkötöissä koko Uudenmaan alueella ja sovittaessa muuallakin Suomessa.

Kysy siis rohkeasti tarjousta myös Uudenmaan ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin.

Turvallista sähköä

Toimimme tämän päivän vaatimustasojen mukaisesti. ValveX:lla on Tukes S2-urakointiluvat. Noudatamme jokaisessa asennuksessamme täsmällisesti alan sääntöjä. Luotettavan ja asiansa osaava ValveX Oy on varma valinta, kun tarvitset sähköasentajaa. On sitten kyseessä pieni esim. yksittäisen kytkennän tekeminen, uuden pistorasian lisääminen tai vaikkapa uuden valaisimen asentaminen uuteen paikkaan tai suurempi esim. uuden tai saneerattavan omakotitalon tai liikekiinteistön sähköurakka, saat meiltä kaiken turvallisesti, nopeasti ja laadukkaasti.

Tunnemme modernit järjestelmät, joten asennukset ja huollot onnistuvat meiltä.
Ammattilaisen tekemänä asennukset ovat käyttöturvallisia ja voit luottaa, että asennukset vastaavat sääntöjä. Ammattilaisemme varmistavat aina, että asennettu sähkölaite toimii asennuksen jälkeen juuri kuten pitääkin.

Autamme myös kiirreellisissä vikatilanteissa

Katkeaako sähköt yhtäkkiä, onko koko talo tai toimisto pimeänä tai eikö lämmitys toimi? Etkö itse löydä syytä vialle? Me palvelemme nopeasti ja teemme lyhyelläkin varoitusajalla hätäkorjauksia. Ota yhteyttä, äläkä jää mahdollisen vaarallisen sähkövian kanssa odottamaan. Vioittunut sähkölaite on välittömästi korjattava ammattilaisen toimesta tai kytkettävä pois käytöstä. Teemme käynnin yhteydessä kartoituksen ja annamme kustannusarvion.


Talotekniikkaan liittyvät sähkötyöt


Sähkötyöt uudiskohteisiin


Sähkösaneeraukset ja remontit


Sähköjärjestelmien huollot ja korjaukset


Vian selvitykset


Automaatiotyöt

Monipuoliset sähköasennukset

Palveluvalikoimamme sisältää monipuoliset sähkötyöt, aina sähköjen asennuksesta sähköjärjestelmien saneeraukseen. Asiantuntijuutemme ja pitkän kokemuksemme avulla mikään sähköalaan liittyvä asia ei ole meille liian vaativa, vaan otamme mielellämme vastaan aina uusia haasteita.

Saat meiltä sähkötyöt kattavasti, esimerkiksi kaikki ilmanvaihtotöihin liittyvät sähkötyöt, lattialämmitys-
kaapeleiden asentamiset ja kotien ja mökkien sähköistämiset. Vahvalla kokemuksella liike- ja teollisuustilojen sähkötyöt ja uudistukset. Suoritamme kaikenlaiset sähköjärjestelmien huollot. Teemme myös antennikaapeloinnit, antennirasiat ja yhteyspaikat tietoliikennettä varten. Ajankohtaiset sähköautojen latauspisteet hoidamme myös asiantuntevasti.

Panostamme aina  työnjälkeen, laatuun ja turvallisuuteen.Sähkötyöt on aina syytä jättää osaavan ammattihenkilön tehtäväksi, sillä väärin tehtynä sähköjärjestelmät voivat olla hengenvaarallisia. Kokemuksemme lukuisista erilaisista sähköistyksistä erilaisissa tiloissa takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka on turvallinen, energiatehokas ja kaikki tilan tarpeet täyttävä.

Milloin on aika sähkösaneeraukselle?

Sähköjärjestelmät ikääntyvät kuten muukin talotekniikka ja yleisesti voidaan sanoa järjestelmän käyttöiän olevan 20–40 vuoden välimaastossa. Jos kohteen sulakkeet palavat usein tai valaistus välkkyy oudosti, on syytä pyytää sähkömies paikalle. Myös palaneen käryn tai sähköpääkeskuksen, pistorasioiden tai valaisimien kuumentumisen aiheuttamat tummentuneet jäljet ovat merkkejä vanhentuneesta sähköjärjestelmästä. Sähköiskujen ja sähköpalojen vaara kasvaa laitteiden ja järjestelmien ikääntymisen myötä.

Iän myötä vanhentuneet sähköjärjestelmät eivät vastaa enää nykyisiä standardeja tai ne ovat käytön myötä kuluneet. Ikärappeumat sekä erilaiset viritelmät aiheuttavat välillä jopa turvallisuusriskejä. Maadoittamattomista, vanhoista pistorasiamalleista saattaa puuttua esimerkiksi sähköiskuilta suojaava suojamaadoitusjohdin tai lapsisuojaus.

Sähköjärjestelmän uusiminen on kokonaisvaltaista toimintaa ja helpottaa mm. omakotiasujan elämistä. Uudistetut sähkönjakelun keskukset näyttävät, kun sulake on palanut eikä niissä enää tarvita tulppasulakkeiden monimutkaista vaihtamista. Päivitetyissä keskuksissa on vikavirtasuojat, jotka tunnistavat vioittuneet laitteet, jos niitä yritetään kytkeä verkkoon.

Vikavirtasuojan toiminnan takaamiseksi on olennaista maadoittaa pistorasiat, vaihtaa ne ehjiksi ja kiinnittää rasiat kunnolla. ValveX:in ammattitaitoisten ja kokeneiden sähköasentajien toimesta tehdään kodistasi tai työpaikastasi sähköstandardien mukainen turvallinen tila.

Kotitalous, huomaathan, että sinulla on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä tavanomaisesta oman asunnon ja vapaa- ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä. Tavanomaisuudella tarkoitetaan työtä, jota tehdään yleisesti kodin ja siellä asuvien henkilöiden hyväksi.