Luhtaanmäentie 76, 01750 Vantaa

Ilmalämpöpumppu

Viilennykseen tai lämmitykseen

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kotisi kesähelteillä ja tuo helpotusta jokapäiväiseen elämään. Jäähdytyskäytössä pumppu poistaa myös kosteutta, tehden sisäilmasta miellyttävämpää. Meiltä saatavilla kaikki suurimmat merkit ja mallit, myös vain viilentävät mallit. Muistathan, että asennuksen saa tehdä vain pätevä ammattilainen. Meiltä saat sekä laitteen että asennuksen nopealla toimituksella.

toshiba ilmalämpöpumppu

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennuspalvelumme takaa sen, että laitteisto on oikein ja ammattimaisesti asennettu. Varmistathan, että kotoa löytyy molemmille yksiköille sopiva paikka. Sisätiloihin sijoitettava yksikkö vaatii keskeisen ja avaran sijainnin, kun ulkoyksikkö puolestaan tulee asentaa lähelle sisäyksikköä. Mielellään joko kiinni ulkoseinään tai sopiville telineille ulkoseinää vasten.

Viilentävä ilmalämpöpumppu

Viilentävällä laitteistolla jäähdytät mukavasti sisäilman lämpötilaa kustannustehokkaaasti. Pelkkä viilentävä laite on myös lämmitysominaisuukset sisältävää laitteistoa edullisempi ja monelle loistava ratkaisu. Kysy meidän asiantuntevasta palvelusta lisää, laitteita saatavilla nopealla toimitusajalla.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa!